Hej på dig, kaikki immeiset!

 

Meikäläinen on nimeltään Kirsikka, mutta täällä tottelen nimimerkkiä Kiikka. Sainpas tässä pimeän marraskuun ratoksi massiivisen ja upean idean: Perustanpa perkele blogin!

Aikaisempaa kokemusta bloggailusta on useamman vuoden takaa, mutta nyt olisi tarkoitus oikeasti kirjoitella jostain järkevästäkin (tämä tarkoittaa siis sitä, että joskus saatan suolta täysin tuulesta temmattua juttua, joka vain saattaa ihmetyttää sillä hetkellä). Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö mukaan mahtuisi aina liuta järjettömiä sepustuksia ja outoja kuvakollaaseja. Perinteine lifestyle -blogi tämä ei kuitenkaan missään nimessä tule olemaan!

Aloitetaan vaikka esittelyllä. Olen siis 17-vuotias naisenalku Espoon metsistä, ja ristimänimekseni sain Kirsikan (kyllä, ihan oikeasti!). Käyn tällä hetkellä Sibelius-lukion toista luokkaa, ja musiikki on minulle hyvin tärkeä osa elämääni. Kuuntelen raskaampaa musiikkia (Iron Maiden, Dream Theater, System of A Down, Guns N Roses, Sonata Arctica, The Winery Dogs, Metallica, Megadeth etc.), ja soittelen jonkun verran pianoa, ukulelea, kitaraa ja suutani. Musiikin lisäksi myös kirjoittelen paljon runoja, tarinoita ja lyriikoita. Luonteeltani olen pettymätön pessimisti, mutta samaan aikaan omaan myös lyömättömän hyvän (vaiko huonon?) huumorintajun. Olen melodramaattinen jäärä, joka ajattelee paljon (liikaa) outoja asioita, ja tuntee emotionaalista yhteyttä lähes jokaisen paikaltaan hievahtavaan olentoon. Ulkonäöltäni olen pyöreä pullapoika, joka omaa siniset silmät ja (tällä hetkellä) oranssinvaaleanrusehtavat hiukset. Käytän paljon sarkasmia ja ironiaa, enkä pelkää räkättää itselleni tai muille. Taitaa olla parasta lopettaa tämä turhanpäiväinen jaarittelu tähän, ettei tämä shaiba ala kuulostaa liikaa deittipalstojen seuranhakuilmoitukselta.

Joka tapauksessa, toivotan kaikki äärimmäisen tervetulleiksi lukemaan pientä luuseriblogiani!

Snapshot_20141107_1.jpg